Nyheter

Terroir Røros, ved Ingulf Galåen (bildet) og Mikael Forselius er en av de sesk finalistene. Foto: Marit Haugdahl

Stem på «Årets lokalmatgründer 2016»

De seks finalistene i konkurransen om å bli «Årets lokalmatgründer 2016» er klare. Har du husket å stemme på din favoritt?

Publisert Sist oppdatert

Nationen opplyser at det fra hele landet har strømmet inn nominasjoner og påmeldinger til kåringen som har som mål å finne den beste gründeren innen lokalmat og entreprenørskap.

som Det er Hanen, Norgesgruppen og Nationen som står bak kåringen. Juryleder er Hilde Charlotte Solheim, tidligere direktør for reiseliv og kultur i Virke, nå frilanser og styreleder i destinasjon Røros.

Av de over 80 forslagene som kom inn, har juryen plukket ut seks finalister. Gjennom sommeren kan folk stemme fram sine favoritter. Vinneren blir kjent under «Matstreif», som arrangeres i Oslo første helga i september.

Kandidatene er:

· Thorbjørnrud Hotell, Jevnaker, ved Olav Lie-Nilsen

· Sæterstad gård, ved Knut Kastnes og Siri Kobberrød, Hattfjelldal i Nordland

· Matkassen Rågo, ved Gustav Myraune, Frosta

· Terroir Røros, ved Ingulf Galåen og Mikael Forselius

· Frukt- og siderruta, gårdene Lekve, Syse og Hakastad, Ulvik i Hardanger

· Wangensten AS, ved Jørn Wangensten, Valdres

Powered by Labrador CMS