Arbeidsliv

Kenneth Skauge (45) er Menys nye bærekraftsjef.

– Skal bli Norges mest bærekraftige dagligvarekjede

I fjor sommer startet Kenneth Skauge (45) som Menys nye bærekraftsjef. – Å jobbe med bærekraft handler om å hele tiden forandre og forbedre eksisterende tankemåte.

Publisert Sist oppdatert

I 14 år har Kenneth arbeidet for Ikea. Han ønsket å jobbe mer i Norge, og dagligvarebransjen fascinerte han. Derfor søkte han på stillingen i Meny.

– Kremmerånden, nærhet til kundene og verdikjeden var veldig fascinerende. Det å kunne være med på å utvikle og påvirke hele Norges matfat til noe bedre synes jeg er utrolig spennende. Jeg tror min bakgrunn fra ulike prosesser og mitt engasjement rundt mennesker, dyr og vår planet gjorde at jeg var en verdig kandidat til stillingen.

Som Menys bærekraftsjef så Kenneth en unik mulighet til å påvirke og inspirere flere til å ta gode valg. Han synes Meny som en aktør i dagligvarehandelen har et stort ansvar for å forbedre hele verdikjeden slik at flere kan spise og leve mer bærekraftig.

– Jeg opplever at Meny har en profil der man tar tydelige valg og har riktige verdier i forhold til mine verdier. Jeg trengte å arbeide i en bedrift som mener det de sier. Det har vært veldig fint å kjenne på at Meny ønsker å ta gode bærekraftige valg og å gjøre en stor forskjell.

Les mer om Kenneth i ukens utgave av Dagligvarehandelen!

Powered by Labrador CMS