Nyheter

Dobbelt så mye jobbfrukt

Forbruket av jobbfrukt har doblet seg på fem år. I Oslo får nå rundt halvparten av bedriftene frukt på døra.

Publisert Sist oppdatert

Den største leverandøren av frukt til norske arbeidsplasser er Jobbfrukt, som er et landsdekkende samarbeid mellom Bama og 78 leverandørbedrifter rundt om i landet. Jobbfrukt leverer nå 14 000 kurver med frukt hver uke, dobbelt så mye som for fem år siden.

– Hittil i år har vi hatt en vekst på 9,7 prosent sammenlignet med i fjor. Vi har sannsynligvis fortsatt kun sett starten på dette. Frukt på arbeidsplassen blir svært godt mottatt og oppfattes som et ansattgode, sier Sveinung Strand, leder av Jobbfrukt i Bama.

I Oslo har omtrent halvparten av bedriftene levering av frukt. – Når en arbeidsplass først har begynt å få fast fruktleveranse, er det liten aksept blant de ansatte for å kutte det ut, sier Strand.

Powered by Labrador CMS