Nyheter

Fresher opp fiskemiddagen

Barnefamilien står i sentrum når Rema 1000 oppgraderer fiskemat og ferdigretter fra Godehav.

Publisert Sist oppdatert

I samarbeid med leverandøren Maxmat har Rema 1000 forbedret innholdet i eksisterende produkter og tilført nye smaker. Resultatet er produkter med mer fisk, mindre salt, færre tilsetningsstoffer og et sortiment helt uten gluten.

– Det har vært viktig for oss å lage sunne og smakfulle produkter som gjør det enkelt å lykkes med hverdagsmiddagen. Vi er stolte av å kunne tilby Rema 1000-kunder landets beste fiskemat, sier kategorisjef Trond Storrud i Rema 1000, som har jobbet for å forbedre familiefavorittene fiskekaker, fiskegrateng og fiskeboller.

Produktutvikler Roy Cato Hansen ved Maxmat og kjøpmann Kjell Olsen ved Rema 1000 Stormyra tok initiativet til å teste ut produktene i målgruppen. Fire barnehager i Bodø fikk derfor servert Godehav fersk fiskegrateng til lunsj. Foreldrene fikk med seg Godehav fiskekaker i familiepakning hjem, slik at store og små kunne tilberede og smake produktene der det virkelige slaget står – ved middagsbordet.

Hittil har 600 barn, 120 barnehageansatte og cirka 1000 foreldre prøvesmakt den nye fiskematen produsert av Maxmat for Rema 1000. Tilbakemeldingene har vært gode, og store og små ganer har sagt seg svært fornøyd med smak og innhold.

Videre lanseres tre nye varianter av Godehav grove fiskekaker med smaker av purreløk og paprika, ost og bacon samt steinbit og gressløk.

Ferdigrettene fiskegrateng, fiskesuppe og bacalao har også fått nytt innhold, og fiskeburgerne relanseres med det som ifølge Rema 1000 er den høyeste fiskeandelen i markedet.

Powered by Labrador CMS