Ille Brød bruker fortsatt Instagram som en viktig markedsføringsarena. Her viser de at de straks er åpningsklare. Bildet er hentet fra Ille Brøds Instagram-konto.

Nyheter

Ille Brød har åpnet bakeri

Surdeigsbakeriet og formidlingskonseptet Ille Brød har åpnet nytt bakeri midt i Oslo sentrum.

Publisert Sist oppdatert

Martin Ivar Hveem Fjeld har åpnet et helt nytt surdeigsbakeri i Oslo sentrum. Tidligere drev han bakeri på hybelen. Fra et mikrobakeri på Bygdøy (også bakerens hjem) har turen gått til Sundtkvartalet i Oslo sentrum, skriver Bakeri.net.

– Når jeg drev mikrobakeriet på Bygdøy hadde jeg abonnementsordning på brød. På det meste hadde jeg 30 abonnenter og jeg trasket rundt i nabolaget på Bygdøy, i sludd og regn og leverte på døra. Jeg hadde også noen kunder inne i byen, da tok jeg bussen inn til sentrum, gjerne med 10 brød i en pose, og leverte. Det er deilig, for å si det slik, å nå ha et eget bakeri og butikk her i Lakkegata, forteller Martin Ivar til nettstedet.

Ille Brød var opprinnelig Instagram-kontoen til Martin Ivar og kameraten Casper Lugg, begge fra Fredrikstad. Kontoen har i dag 32.000 følgere. De har også utgitt en bok som nå er oversatt til fem språk og solgt til syv land.

Ille Brød betegner seg som et kompromissløst surdeigbakeri. Mel, vann og salt er det eneste på ingredienslisten. Brødene bakes med urkorn, helst norskproduserte råvarer.

Powered by Labrador CMS