Kjedenytt

Fra og med mandag starter Kiwi med Sunnhetslotteri. Lotteriet varer helt til søndag 14. februar. Foto: Kiwi

Kiwis Sunnhetslotteri er tilbake

Kiwi gjenopptar Kiwi Pluss Sunnhetslotteri i 2021. Hver uke trekkes det fire vinnere i alle Kiwis 687 butikker. Sunnhetslotteriet gjelder fra mandag og varer frem til søndag 14. februar.

Publisert Sist oppdatert

– I Kiwi jobber vi for sunnhet til folket, og vi tror på det å bruke gulrot istedenfor pisk. Vi mener at mye kan oppnås ved å gjøre sunn mat billigere. Kundene våre satte stor pris på Sunnhetslotteriet, og derfor gjentar vi suksessen. Også i år trekker vi hele 2.700 kunder som vinner verdien av sin handlevogn - hver uke, sier kommunikasjonsrådgiver Nora Mile Helgesen i Kiwi til Dagligvarehandelen.

Gjennom enkelte uker i fjor trakk Kiwi hele 46.240 vinnere i Sunnhetslotteriet. I snitt handlet hver kunde for 605 kroner og fikk tilsvarende sum tilbake.

– Kanskje er det akkurat den motivasjonen mange av kundene våre ønsker nå på nyåret, etter mye kos i jula. Med Sunnhetslotteriet er det litt gøy og spennende å velge de sunneste varene, sier Kiwis kommunikasjonsrådgiver.

For å delta på Sunnhetslotteriet må du være Kiwi Pluss-kunde før du handler, og handlekurven må inneholde minst én fersk frukt eller grønnsak og minst ett produkt ferskpakket fisk, frossen fisk, fiskekaker eller fiskepudding. Du må også handle med et kort som er registrert på Trumf-kontoen din, eller registrere Trumf-kortet ditt i kassa før du betaler.

– Bonusen man vinner kan brukes akkurat som den øvrige bonusen man får på Trumf-kontoen sin; enten til å betale for neste handel hos Kiwi eller overføre til vanlig bankkonto og bruke summen akkurat slik man selv ønsker.

Powered by Labrador CMS