Kjedenytt

Extra lanserer nyheten Billigmiddag til sine kunder. Foto: Skjermdump fra Extra

– Målsetningen vår er å bli den prefererte middagsbutikken

Extra ønsker å gjøre middagen enda billigere, og lanserer nyheten Billigmiddag. Der får kundene alltid 20 prosent på et kylling-, kjøtt, fisk- og vegetarprodukt.

Publisert Sist oppdatert

– I Extra setter vi alltid kunden først, og basert på god innsikt, blant annet gjennom medlemsdata, ser vi at middag er et av de viktigste handlebehovene våre kunder har. Målsetningen vår er å bli den prefererte middagsbutikken, og dette er et konkret bevis på at kundene får billig middag i Extra, sier strategi- og konseptsjef Mirela Putes i Extra til Dagligvarehandelen.

Produktene det er tilbud på vil bli byttet ut annenhver uke. Lavpriskjeden har også utviklet oppskrifter som tar utgangspunkt i produktene det er tilbud på. Disse oppskriftene skal være raske, enkle og passe i hverdagen.

– I tillegg til at kundene får 20 prosent avslag på proteinene, er det viktig for oss å hjelpe kundene våre til å sette sammen middagsrettene ved at de også får inspirasjonen gjennom oppskriftene på de ulike hverdagsmiddagene. Oppskriftene vil knyttes opp til de enkle, mest populære middagsrettene, fordi vi ser at det er dette kundene våre er opptatt av; enkle og billige middagsløsninger i en hektisk hverdag, sier Putes.

Powered by Labrador CMS