Kjedenytt

Marius Thorne blir regionssjef i Meny

Marius Thorne (44) tiltrer 1. august som regionssjef i Meny med ansvar for butikkene i Oslo, Akershus og Østfold. Han blir ansvarlig for 67 butikker og mange av de største dagligvarebutikkene i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Thorne, som ble butikksjef i Meny allerede i 2002 og driftssjef i 2016, tar over rollen etter Jørn Aannestad, som går av med pensjon etter flere tiår i norsk dagligvare.

- Marius er gjennomføringssterk, tenker helhetlig og kan butikkdrift. I tillegg er han entusiastisk med sterke lederegenskaper og stor salgsglede. Han er rett person inn i en krevende nøkkelrolle i Meny, sier Meny-sjef Vegard Kjuus i en pressemelding.

Flesteparten av Meny-butikkene med over 200 millioner kroner i omsetning er i porteføljen til Thorne.

- Jeg synes butikkdrift er veldig gøy. Jeg liker samholdet og kulturen vi klarer å skape i butikkene, og hvordan vi klarer å skape karrieremuligheter for mange, sier Thorne som fikk sin første jobb i bransjen ved en tilfeldighet da storebror ordnet et intervju etter endt Befalskole i 1998.

Alle hans fem søsken har også jobbet i Meny, og lillebror Christer Thorne er nå butikksjef hos Meny CC Vest.

– Vi har nok fått salgs- og servicekultur inn med morsmelka. Moren min drev klesbutikk i hjembyen vår i Arendal, sier Thorne.

Meny har i dag 186 butikker og en markedsandel på cirka 10,5 prosent.

– Vi skal være en motpol til lavpris- og smalsortimentsbutikker. For oss handler det om stort utvalg, masse ferskvarer, lokalmat, matglede og god kvalitet og service. Skal vi få til det, trenger vi ansatte som er uredde og har stor lidenskap for mat og Meny, sier Kjuus.

Powered by Labrador CMS