Kjedenytt

24. august 2018 åpnet Spar sin første miljøvennlige butikk på Snarøya i Bærum. Nå har Spar og Norgesgruppen vunnet prisen Convenience Retail Sustainability Award for sin miljøbutikk.

Spar Norge vant internasjonal bærekraftpris

Spar Norge og Norgesgruppen har vunnet prisen Convenience Retail Sustainability Award for å ha utmerket seg med sin miljøbutikk på Snarøya.

Publisert Sist oppdatert

NACS European Convenience Retail Awards er anerkjent for sin kompetanse innenfor convenience-markedet.

– Det er svært gledelig å bli sett internasjonalt, sier kjedesjef i Spar Ole Christian Fjeldheim i en pressemelding.

– Vi har store ambisjoner for å utmerke oss og ta ytterligere steg innen bærekraft og miljø, og arbeidet er satt høyt på dagsorden i hele Norgesgruppen, fortsetter han.

Spar Norge og Norgesgruppen er blitt nominert til prisen og storjuryen stemte med flertall på Spar Norge blant en lang liste med andre nominerte fra hele Europa. Prisen anerkjenner det overordnede fokuset til Norgesgruppen og Spar Norge innen bærekraft, med særlig fokus på åpningen av miljøbutikken Spar har etablert på Snarøya.

– Det forventes at vi tar større miljøansvar fremover, og på Spar Snarøya trekker vi det litt lenger enn det er gjort før. Butikken er et viktig miljøprosjekt fra Spar og et bidrag til Norgesgruppens ambisjon om å redusere klimagassutslippene, sier Fjeldheim.

Powered by Labrador CMS