Kjedenytt

Vegetardag-rabatt til alle

Nå i uke 2 har Coop Mega gitt 30 prosent rabatt på hele Coop Vegetardag-serien til alle kunder.

Publisert Sist oppdatert

– Det er første gang i historien at vi har en sånn rabatt til alle på disse produktene, forteller markedssjef Tina Weiby i Coop Mega.

30 + 20 prosent

– Akkurat nå, i uke 2, har vi en kampanje i sosiale og digitale medier som forteller om tilbudet på hele Coop Vegetardag-serien, legger hun til.

I tillegg til har kjeden fast medlemsbonus på 20 prosent på Coop Vegetardag-produktene i Coop Mega. Denne medlemsbonusen har eksistert siden november 2019.

– Alle får 30 prosent rabatt, og medlemmer får altså 20 prosent bonus i tillegg, sier Weiby – og legger til at det ikke er det samme som 50 prosent rabatt totalt.

Rabatten blir markedsført i sosiale medier som Instagram, Facebook og Snapchat, og i form av digitale annonser på ulike flater.

Plantebasert trigger

– Vi ser at plantebasert trigger mer enn vegetar. Folk er opptatt av å ha mer grønt på tallerkenen, og vi ser en dreining mot sunnere og mer bærekraftig mat, sier markedssjefen. Flere kunder vil spise mer plantebasert mat og ha færre kjøttmiddager – men ikke slutte å spise kjøtt helt.

– Det passer oss i grunnen bra, for vi er jo veldig for mangfold, slår Weiby fast.

Powered by Labrador CMS