Leverandørnytt

Isbjørn Is satser inn mot sommersesongen med ny identitet og profil.

Isbjørn Is med ny identitet og profil

Isbjørn Is´ nye identitet skal ta opp selskapets verdier; troverdig, ansvarlig, smart og ha det lille glimtet i øyet.

Publisert Sist oppdatert

Isbjørn Is gikk fra å være en lokal vestlandsaktør til å bli nasjonal etter å ha fått distribusjonsavtale med Rema 1000 i 2019. Nå satser iskrembedriften inn mot sommersesongen med ny identitet og profil.

– Vår nye verdiforslag er «Isbjørn Is gjør det lett å dele små gleder i hverdagen». Logoen skal symbolisere vår historie og identitet. Vi skal dyrke vår vennlighet og raushet, samtidig som vi skal dra merket mot økt lekenhet og uttrykksfullhet. Den visuelle identiteten skal tydelig avspeile hvilken kategori vi tilhører gjennom vår organiske form, vår kremete bunnfarge og sjokoladebrune font, sier markeds- og kommunikasjonssjef Marvel Skreien Stigen.

Emballasjedesignene til Isbjørn Is skal bygge kjennskap til modermerkevaren med tydelige kjennetegn og en distinkt fargebruk.

– Designet har som formål å bygge kjennskap og preferanse hos både store og små iskremglade. Våre produktlinjer innenfor segmentene Premium Nytelse og Helse og Sunnhet skal i større grad kobles til modermerkevaren gjennom en monolittisk merkevarearkitektur, sier Skreien Stigen.

Ifølge pressemeldingen hadde Isbjørn Is Holding en omsetningsøkning på 115 millioner kroner og et salg på 350 millioner kroner. Driftsresultatet for skatt endte på 22 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS