Leverandørnytt

Mer Hennig-Olsen i fornøyelsesparkene

Hennig-Olsen Is blir totalleverandør av iskrem for Tusenfryd og Bø Sommarland.

Publisert Sist oppdatert

Gjennom en kort og intens sommersesong besøker over en halv million gjester Tusenfryd og Bø Sommarland. Hennig-Olsen Is blir nå hovedleverandør av softis, kuleis og småis til begge parkene.

– Fornøyelsesparksesongen er ekstremt kort. Bø Sommarland har åpent 68 dager, Tusenfryd rundt 100. Men høysesong for fornøyelsesparker og iskrem er samtidig, og Hennig-Olsen Is er godt kjent med store topper midt på sommeren, sier Jørn Veiset, salgssjef Proff i Hennig-Olsen Is i en pressemelding. Han understreker at den langsiktige avtalen er viktig for iskremleverandøren, selv om den er krevende.

– Det krever mye logistikk å levere is til en fornøyelsespark. Parken har mange utsalgssteder lokalisert rundt omkring i parken, og man kan ikke kjøre en lastebil gjennom en park som er full av folk. Derfor må vi planlegge med såkalte framskutte lagre og riktig sortiment. Vi har laget et godt system, for å sikre at parkene har så mye is de trenger, når de trenger den, sier Veiset.

Hennig-Olsen Is leverer allerede is til Dyreparken, Kongeparken, Bjørneparken og Langedrag.

– Ett av utsalgsstedene på Tusenfryd vil servere Skåret, som er en nytenkende luksusiskrem. I tillegg har vi laget en ny, kul måte å servere is på: Tornado, oppkalt etter en av Tusenfryds attraksjoner. De besøkende kan velge sine egne smaker og få dem blandet sammen hurtig – som en tornado! – til en jevn iskrem. Den kommer til å smake kjempegodt, og den får du på Ice Cream Palace. Det blir første gang en slik is lages i Norge, sier Veiset.

­

Powered by Labrador CMS