Leverandørnytt

Robbie Williams fronter kattemat

Robbie Williams har inngått samarbeid med Latz fra Nestlé Purina, og onsdag kveld lanserte han kampanjesangen «It’s Great To Be a Cat».

Publisert Sist oppdatert

Robbie Williams er ikke bare kjent for sine sanger, han er visst nok også kjent for sin store forkjærlighet for katter. Den kjærligheten har verdensstjernen tatt til et nytt nivå ved å ha spilt inn sin nye sang «It’s Great To Be a Cat». Låten lanseres i forbindelse med et nytt, internasjonalt samarbeid med Latz fra Nestlé Purina.

– Katten er ute av sekken! Jeg er den nye stemmen til Latz. Etter å ha lært mer om kattenes fascinerende oppførsel, kan jeg med selvtillit konstatere at: Det er fantastisk å være katt, sier Robbie Williams – omgitt av katter – i et intervju i forbindelse med lanseringen. Se intervjuet her.
Ifølge pressemeldingen som er sendt ut fra Nestlé Norge, har Robbie Williams lenge hatt en drøm om å skrive en hit i en stor reklamekampanje.
Inspirasjonen til sangen er hentet fra Robbie Williams egne rampete katter, samt Latz, som er ansiktet til Nestlé Purina-merket Latz’s kattematprodukter.

Latz ble lansert i Norge under navnet «Pussi» i 2010, og i 2018 hadde de en re-branding og byttet navn. Norske katter har derfor i de siste 13 årene kunnet spise Latz-produkter.
Kampanjen med utgivelse av den nye sangen ble lansert i hele Europa onsdag kveld.
Den kjente soloartisten spiller annenfiolin til animasjonskatten Latz i kampanjefilmen, der Robbie Williams og et orkester prøver å spille inn sangen «It’s Great To Be a Cat».

­

Powered by Labrador CMS