Leverandørnytt

Norsk biff til topps i verdensmesterskap

For første gang har Norge hevdet seg i et viktig internasjonal kjøttmesterskap der de store kjøttnasjonene var representert som USA, Scotland, Argentina, Uruguay og Australia. Den Norske Kjøttleverandøren Prima Jæren tok sølv og bronse med Norsk Angus.

Publisert Sist oppdatert

– I et ønske om å lære, samt å forstå mer om utviklingsmulighetene for Prima Jæren sin nasjonale Norsk Angus-satsing, deltok vi i år for første gang i konkurransen. Vi er både glade og stolte over at vi allerede i første forsøk premieres med sølvmedalje for vår Angus Entrecote, og en bronsemedalje for vår Angus dry aged Ytrefilet, sier kjøtt mester og Daglig Leder i Prima Jæren Rene Nielsen, som mottok medaljene i Dublin.

I 2019 deltok bedrifter fra 25 land. Konkurransen ble arrangert i Dublin i Irland. Premierte bedrifter bruker medaljeringen fra World Steak Challenge i sin kommunikasjon overfor kunder og sluttforbrukere som dokumentasjon på verdensledende kjøttkvalitet.

– Premieringen er en stor honnør til våre produsenter, våre ansatte, samt til det arbeid som vi sammen med Meny har nedlagt i verdikjeden for å levere norske konsumenter biff av internasjonal topp kvalitet, fortsetter sier Nielsen.

World Steak Challenge er i løpet av de siste årene etablert som en viktig arena hvor de internasjonalt kvalitetsprodusenter av biff konkurrerer om hvem som får frem de beste produktene.

– Menys kjøttleverandør Prima Jæren dokumenterer her at det er mulig å produsere biff i verdensklasse med basis i norsk råvare og norske arbeidsformer. De dokumenterer også at vi er i ferd med å lykkes med et mål om å levere norske forbrukere førsteklasses biff på stabilt nivå med basis i Norsk Angua, sier Meny sjef Vegard Kjuus

Powered by Labrador CMS