Konsernsjef Bent Andersen i Bama Gruppen.

Bama Gruppen henter ny konsernsjef fra egne rekker

Bent Andersen tiltrer umiddelbart som ny konsernsjef i Bama Gruppen. Andersen har vært konstituert i stillingen siden november i fjor.

– Vi er svært fornøyde med at Bent har takket ja til jobben. Han har bred og relevant bakgrunn som konserndirektør i Bama og har i en årrekke levert gode resultater. Bent er en sterk og tydelig leder med de egenskapene som skal til for å lede selskapet videre, sier styreleder Kristian Nergaard i Bama Gruppen i en pressemelding. 

Bent Andersen har vært konstituert konsernsjef siden slutten av november og tiltrer umiddelbart. 

– Det er en styrke at vi rekrutterer ny konsernsjef fra egne rekker, som kjenner både selskapet, organisasjonen og våre interessenter godt, mener Nergaard. 

Andersen har tidligere ledet Bamas forretningsområder Storkjøkken og Kommersiell avdeling, og har hatt flere ledende stillinger selskapet. Han har sittet i konsernledelsen siden 2016.

 – Jeg er veldig stolt og samtidig ydmyk over å bli vist tilliten til å lede Bama videre. For meg er dette drømmejobben i norsk næringsliv, og derfor ekstra gøy. Etter å ha jobbet i Bama i 14 år i ulike stillinger, er jeg ekstra motivert til å ta på meg rollen, sier Bent Andersen, ny konsernsjef i Bama Gruppen.

Powered by Labrador CMS