Nyheter

Extra har kåret de beste frukt og grønt-butikkene

Extra-kjeden hadde denne uken frukt og grønt-samling på The Qube på Gardermoen for faglig påfyll og for å hedre sine beste butikker.

Publisert Sist oppdatert

(Se billedkarusell nederst i saken)

Prisen for årets butikk ble delt ut i to kategorier: butikker med omsetning over 60 millioner og butikker under 60 millioner. Prisen for Årets frukt og grønt-butikk deles ut til den butikken med størst frukt og grønt-andel og snitthandel i kategorien i 2022. Kun butikker med omsetning i hele 2022 er tatt med i vurderingen.

Extra Torsby i Vennesla ble vinner i kategorien over 60 millioner.

– Vi er så stolte over å vinne denne prisen. Jeg må takke alle mine kollegaer ved Extra Torsby, dette er et resultat av godt lagarbeid, sier frukt og grønt-ansvarlig Wenche Fjermeros ved Extra Torsby i en pressemelding.

Vinneren i kategorien Årets butikk under 60 millioner ble Extra Ringebu.

– Det er utrolig moro å vinne denne prisen. Vi har jobbet hardt og systematisk over lenger tid for å ha den beste frukt og grønt-avdelingen. Dette er en bekreftelse på at vi gjør en god jobb for våre kunder, sier butikksjef Cornelia Alhovik ved Extra Ringebu.

Prisen for Årets klatrer deles ut til den butikken med størst økning i frukt og grønt-andel og snitthandel i kategorien fra 2021 til 2022. Vinneren ble Extra Byhaven på Strømsø i Drammen.

Det ble også delt ut en personlig pris hvor medarbeiderne i Extra selv kunne stemme frem vinneren. Den høythengende utmerkelsen Årets motivator innen frukt og grønt i Extra skiller seg ut ved at den går til en enkeltperson, og ikke en butikk. Det er en utmerkelse til de som gjør noe helt spesielt for frukt- og grøntkategorien i Extra. Det er ildsjeler som motiverer og hjelper kollegaer til å lykkes med frukt og grønt.

Vinneren ble Susann Nordmo ved Extra Andenes. Det fremheves at hun viser et fantastisk engasjement både i butikken, men også i resten av kjeden. Hun bidrar med å spre kunnskap og godt humør, blant annet gjennom bruk av videoer og TikTok.

– Jeg har ikke ord for dette. Det er kjempestort, og ikke noe jeg hadde forventet. Dette er motivasjon til de grader, sier Nordmo.

­

Powered by Labrador CMS