Nyheter

Illustrasjonsfoto: Hennig-Olsen Is

Hennig-Olsen i samarbeid med Pascal

– Vi trenger å utvikle oss, sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen til Bakeri.net. Nå har iskremprodusenten inngått samarbeid med Pascal konditorier.

Publisert Sist oppdatert

­Svak kronekurs samt økte strøm-, vare- og lønnskostnader var sterkt medvirkende årsaker til at Hennig-Olsen Is leverte et underskudd på nærmere 49 millioner kroner før skatt i fjor – det svakeste resultatet på 99 år.

Paal Hennig-Olsen sier til Bakeri.net at Hennig-Olsen Is trenger flere ben å stå på, og det er noe av bakgrunnen for at iskremprodusenten har kjøpt seg inn i konditori-kjeden Pascal.

Kjendiskonditor Pascal Dupuy solgte i vår 60 prosent av livsverket Pascal Konditori AS til investoren Jostein Bjørge for å få hjelp til å vokse videre. Bjørge investerte i Pascal gjennom selskapet Increment Capital, der han blant annet har med seg Hennig-Olsen Is. Sistnevnte eier nå rundt 10 prosent av Pascal Konditori AS.

Akkurat hva de to skal samarbeide om, er ikke klart, men det kan for eksempel bli nye produkter.

Powered by Labrador CMS