Nyheter

Hennig-Olsen Is Årets Leverandør i Mix

Hennig-Olsen Is ble kåret til årets leverandør i Mix 2021 da kjeden sist onsdag samlet bransjen på Mixivalen. Iskremprodusenten fra Kristiansand ble blant annet hyllet for «Milkbar», kreativitet og kompetanse.

Publisert Sist oppdatert

Prisen bygger på kriteriene en leverandør som forstår Mix og Mix-kjøpmenns behov og leverer deretter. Dette gjelder både med tanke på produkt, kategoristyring, kompetanseoverføring til kjøpmenn og oppfølging av kjeden, der leverandøren skal gjøre en ekstraordinær innsats.

– Vi er glade og stolte over å vinne prisen som årets leverandør. Det har vært veldig gøy å jobbe sammen med Mix det siste året, og vi gleder oss til å få til enda mer sammen framover, sier salgssjef for Proff-segmentet Jørn Veiset i Hennig-Olsen Is i en pressemelding.

Hennig-Olsen Is vant prisen med følgende begrunnelse:

«2021 var året hvor Hennig-Olsen og Mix tok samarbeidet til nye høyder. Det ble skrevet en ny og utvidet samarbeidsavtale på hele fem år, som la til rette for nye samarbeidsformer. Både hovedkontoret og ytre salg har vært usedvanlig serviceorienterte og fremoverlente når det gjelder fremtidige prosjekter og den daglige drift. Hennig-Olsen Is har strukket seg langt når vi nå lanserer muligheter innenfor utstyrspakken og mulighet for rask leveranse av «Milkbar». Vi opplever et salgskorps som er interessert i å utøve og dele kompetanse med både butikkeiere og ansatte. Kreativitet og felles idémyldring innen sortimentutvikling, markedskampanjer og fremtidige prosjekter står i høysetet hos både salgssjef og resten av salgsstyrken. Ønsket om å være en sterk og positiv hovedsamarbeidspartner gjennomsyrer alle møtepunkter og strategisk samhandling».

­

Powered by Labrador CMS