Tina Fornebo Berntsen flankert av (f.v.) Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy, distriktssjef Espen Prøven, regionsjef Espen Madsen og driftsdirektør Vidar Jensen.

Kiwi Ottestad til topps i Kiwi

Etter helgens store prisutdeling, er det klart: Kiwi Ottestad og butikksjef Tina Fornebo Berntsen kan juble for tittelen «Årets butikk» i konkurranse med 703 andre Kiwi-butikker i landet.

Prisen ble søndag kveld delt ut i Telenor Arena under dagligvarekjedens samling for medarbeidere fra hele landet. Tina Fornebo Berntsen tok imot prisen sammen med butikkens medarbeidere – en utmerkelse hun vinner for første gang og var synlig rørt over.

Hun leder 28 ansatte og landet på rundt 93 millioner kroner i omsetning i fjor. I tillegg til å takke medarbeiderne sine, trekker Fornebo Berntsen frem kundene når hun skal takke for seieren.

– Jeg vet ikke hva det er med Ottestad, men vi har veldig hyggelige kunder og mange stamkunder som vi gleder oss til å se hver dag. De er flinke til å gi både ris og ros, noe som gjør at vi alltid kan utvikle oss og bli bedre. 

Det var Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy som delte ut prisen søndag. Han skryter blant annet av evnen til å bygge lag som grunnlag for seieren:

– Butikksjefen er veldig god på struktur og kultur, noe som gjenspeiles hos medarbeiderne og i butikken. Vi håper flere lar seg smitte av holdningene og måten ting gjøres på, slik at de vil skape morgendagens Kiwi-butikker i samme ånd, sier Bjørkøy i en pressemelding,

Butikken, der den ligger i dag, så dagens lys i 2020, og har siden det blitt kåret til regionens beste butikk i både 2022 og 2023. Butikksjef Tina Fornebo Berntsen, som er født og oppvokst i Stange, har jobbet der siden starten. 

Powered by Labrador CMS