Nyheter

Faksimile: Greenseed

Lanserte planer for ny dagligvarekjede

Greenseed avholdt mandag kveld konseptlansering for en 100 prosent plantebasert, norsk dagligvarekjede: Loco.

Publisert Sist oppdatert

– Vi har gått med idéen i mange år, og har selv en plantebasert livsstil, forteller Elin Gundersen, én av fire initiativtagere og aksjonærer i det nystartede selskapet Greenseed.

– Er ikke utvalget i vanlige dagligvarebutikker godt nok?

– Det har blitt mye bedre i senere år, men vi strever med å finne et godt nok tilbud for å lage basisrettene i et vegansk kosthold. Særlig er det begrenset utvalg i lavprisbutikker, men heller ikke supermarkedene har alt vi trenger. Vi ender opp med å måtte gå i flere butikker for å få tak i det vi skal ha, forteller Gundersen.

Målsetningen med mandagens konseptlansering var å komme i kontakt med aktuelle leverandører, samt å gi seg til kjenne for eventuelle investorer. Etter det Dagligvarehandelen erfarer, var flere av våre mest kjente dagligvareleverandører påmeldt til arrangementet.

Faksimile: Greenseed

Dersom planene slår til, og de rette investorene melder sin interesse, åpner de første Loco-butikkene i løpet av 2021.

– Vi ser at det er stor interesse for konseptet der ute. Instagramkontoen vår fikk 1000 følgere bare det første døgnet, sier Elin Gundersen, som tror mange vil leve mer plantebasert, men synes det er vanskelig å gjennomføre i praksis.

– Det vil vi gjøre noe med nå. Du kan si vi vil skape vår egen drømmebutikk, smiler hun,

Les mer i neste ukes utgave av Dagligvarehandelen.

Powered by Labrador CMS