Nyheter

Per Eivind Vik fra Snarkjøp, Hans Olav Bakås fra Mat-Norge og Geir Inge Vik fra Snarkjøp.

Skal halvere matsvinnet innen 2030

Snarkjøp Gruppen har et mål om å halvere matsvinnet innen 2030. Kjeden har valgt Mat-Norge sin løsning for matsvinn.

Publisert Sist oppdatert

Mat-Norges løsning er bygget som et konsept for salg av forundringsposer med mat, hvor det er ingen reservasjon, slik at kunden bare kan komme innom eller dra med seg et par når de er ute og handler. Posene har en verdi av 250 til 300 kroner med kort holdbarhetsdato, som blir solgt til kun 99 kroner.

– Vi har et klart mål om å bidra til at Snarkjøp Gruppen innen 2030 skal halvere matsvinn, gjennom tett og godt samarbeid med våre mange dyktige Snarkjøp-butikker, sier ledelsen i Snarkjøp i en pressemelding. Det skal være enkelt, morsomt og spennende for våre kunder, men også for ansatte i butikkene.

Med denne løsningen kan kunden følge med på hvor mange «forundringsposer» som er tilgjengelig til enhver tid, dette via butikkens Facebook- eller hjemmeside. Her slipper kunden å måtte laste ned app, eller gjøre noe form for reservasjon og betaling på forhånd.

Mat-svinn-løsningen vil bli å finne i de høyteknologiske «Snarkjøp 24»-butikkene, men vil også bli tilgjengelig for de tradisjonelle Snarkjøp-butikkene.

Powered by Labrador CMS