Produktnytt

Norsk, plantebasert kremost

Go’ Vegan Kremet er den første plantebaserte kremosten som er produsert i Namsos.

Publisert Sist oppdatert

Den kan spises av alle, men er spesielt godt egnet for veganere og allergikere. 100 prosent melkefri og beriket med vitamin D, B-12 og kalsium.

– Dette er en Philadelphia-type ost som vi har brukt tid på å utvikle. Vi hadde tidligere en import-variant, men denne har bedre kvalitet, god holdbarhet og er nøytral og fin på smak, sier Preben Owren, markedssjef for Go’ Vegan i Scandza.

Smøreosten har en kremet konsistens og kan brukes i kake, på brødskiva, kjeks eller knekkebrød.

– Det er et komplett, plantebasert alternativ og den er faktisk billigere enn før, sier Owren. Go’ Vegan Kremet er tilgjengelig i Rema 1000 og i Coop.

I dette vinduet relanseres også Go’ Vegans plantebaserte sjokolade, som kommer i to varianter: Lys sjokolade og Lys Sjokolade med Hasselnøtter. Den er produsert av hasselnøttmasse og havredrikk.

– Vi hadde tidligere vegansk, melkefri sjokolade i storplate, men nå kommer en stående 80g fra en annen produsent i stedet for. Det er mer nøtter og en bedre sjokolade. Og at den er uten melk, smaker man nesten ikke, mener markedssjefen.

Den nye Go’ Vegan-sjokoladen har bredt distribusjon, og mye av listingen er frivillig.

Go’ Vegan har rundt 30 produkter i sortimentet, og i dag produserer Scandza 77 prosent av volumet selv, i Norge.

– Da vi startet for seks år siden, var alt import. Det har krevd masse, og vi er veldig stolte av det, sier Preben Owren.

Powered by Labrador CMS