Nyheter

Slik blir Mathallen

Listen over de 30 aktørene som skal friste osloborgere og tilreisende til Mathallen på Vulkan i Oslo, er nå klar. Det jobbes på spreng for å få alt klart til åpningen 2. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Hele 30 butikker og restauranter har fått plass i den gamle fabrikkhallen på Vulkan i Oslo. Det blir tysk, spansk, italiensk, fransk, asiatisk — og ikke minst mye norsk kvalitetsmat å finne.

- Mathallen skal være et sted for alle. Både folk flest og kjøkkensjefer skal kunne handle råvarer her, være seg fra norske småskalaprodusenter til utenlandsk spesialimport. Og det skal være åpent fra tidlig om morgenen til sent på kvelden, sier markedsjef Frode Rønne Malmo i Mathallen i en pressemelding.

Målet med Mathallen er å bli et senter for norsk matkultur. Forventninger fra både fagfolk og folk flest er skyhøye. Da publikum fikk en prøvesmak på Mathallen en helg i mars, var 35.000 mennesker innom.

Disse aktørene er på plass når dørene åpner i begynnelsen av oktober:

• Melkerampa - Tine meieriers nye brandstore som skal Tines egne og småskalaprodukter• Delikatysk - Tysk spesialbutikk• Atelier Asian Tapas - servering og butikk• I Kongens Hage - gårdsutsalg med varer fra Oslofjordregionen• Smak av Valdres• Comer Con Arte – som betyr spis med kunst og har det beste fra Spania• Friends Fair Trade• Kulinarisk Akademi – kurskjøkken• Hello Good Pie - Norges første pieshop• Den Blinde Ku• Husets - utvalgte kjøtt- og meieriprodukter• Via Italia• Frøya Sjømat• Sous Vide Norge – som er ledende på sous vide-utstyr, rådgivning, kurs og inspirasjon• Ølakademiet• Annis Pølsemakeri• Barramon• Solberg & Hansen - kaffe/te-bar og -butikk• Stange Gårdsprodukter• Baker Nikolaisen• Champagneria Bodega• Vulkan Fisk• Sultan Frukt og Grønt• Slakterhuset• Smak av Innlandet• Hotel Havanna - Jan Vardøens delikatessebutikk• Ma Poule - franske butikk• Grünerløkka Brygghus – med egenproduserte pølser og• Øltorget – spesialforretning for øl• Von Porat- restaurant• Smelteverket Vulkan - Jan Vardøens restaurant i Mathallens kjeller.

Powered by Labrador CMS