Oppmøtet var stort da butikksjef Sander Rasch Hansen ønsket velkommen til Meny Frogner torsdag.

Nyheter

Strømmet til ny Meny

Frogner-folket stilte opp i hopetall da Meny torsdag åpnet den ny butikk i Oslo. Og det som møtte dem, var en Meny utenom det vanlige.

Publisert Sist oppdatert

­– Det er ikke hver dag vi kan åpne ny butikk på 1900 kvadratmeter i Oslo sentrum, så dette er en sjelden mulighet. Og jeg er veldig imponert over hva designteamet og alle involverte har fått til, det er blitt en veldig fin butikk, sier Meny-sjef Vegard Kjuus til Dagligvarehandelen.

Den nye Meny-butikken ligger i Frogner Atrium på Oslos beste vestkant, der Coop Mega har hatt tilhold i mange år. At butikken har vært etterlengtet, er det ingen tvil om. Aldri har vi sett så mange mennesker møte opp til en butikkåpning. Og de ble belønnet for oppmøtet med mer enn bare kaffe og kake.

Umiddelbart innenfor dørene er det eget kaféområde, der kundene kan kjøpe kaffe og følge med på gatelivet gjennom vindusfasaden. Butikken er også pilot for utprøving av nye konsepter innenfor ferdige måltidsløsninger og «grab and go», supplert med nye disker for varme og kalde retter.

Nye eksponeringsløsninger finner man også blant annet i frukt- og grøntavdelingen, osteavdelingen og kosmetikk/hygiene. I sistnevnte har man benyttet de samme transparente hyllesystemene som du finner hos Normal, og de er fylt opp med typiske «Normal-varer» med 3 for 2-tilbud.

Her kan kundene nyte kaffen mens de følger med på gatelivet utenfor.

I ferskvaren er det selvfølgelig tørrmodningsskap, og i tilknytning til fiskedisken er det gjort plass til en egen østerstank. Vi er tross alt på Frogner, der lommebøkene gjennomgående er tykkere og østersinntaket trolig er høyere enn i hovedstaden for øvrig.

– Men dette er fortsatt en butikk for folk flest, understreker Kjuus, som ikke vil gjøre Meny til en kjede for matsnobber.

– Men vi har bredden i utvalget som gjør at vi kan tilfredsstille kundenes ulike ønsker og behov.

Butikksjef er kjedens stjerneskudd Sander Rasch Hansen (24), som går løs på oppgaven med et butikkteam som ved oppstart teller 50 matarbeidere på hel- og deltid.

Les mer i kommende papirutgave.

Powered by Labrador CMS