Nyheter

300 deltar i lokalhandelkampanje

300 butikker har meldt seg på Handle lokalt-kampanjen lørdag 22.oktober. Dette er ny rekord for Merkur-programmet, som i år tilbyr materiell både for nærbutikker og bokhandler i distrikts-Norge.

Publisert Sist oppdatert

250 daglegvarebutikker har så langt bestilt materiell for å gjennomføre en nærbutikkdag, i samarbeid med gode krefter i bygda. Merkur tar fremdeles imot påmeldinger fra kjøpmenn som ønsker å slå et slag for lokal handel.

50 bokhandler deltar også i lokalhandelkampanjen. Det er laget et eget bokmerke med gode argumenter for lokal bokhandel, og dette materiellet har fått svært god mattagelse, opplyses det fra Merkur.

Merkur har trykt opp 15.000 bokmerker og alt ble revet vekk da fristen for påmelding var ute.

Sekretariatet i Merkur er godt igang med utsending av kampanjemateriell. I løpet av neste uke skal alle ha fått utsendt plakater, flyers/bokmerkre, ballonger og klistremerker.

Det er fjerde året på rad at Merkur gjennomfører ein nasjonal kampanje for lokal handel for distriktsbutikker. Slagordet for kampanjen er «Handle lokalt – velg nærbutikken». Målet er å redusere handelslekkasje og stimulere til mer lokal handel.

Powered by Labrador CMS