Nyheter

Stein Erik Hagen har vist sterkt engasjement for å bedre folkehelsen gjennom å gjøre Orklas produkter sunnere de siste årene. Nå skal han dele ut en ny samfunnsansvarspris. Foto: NTB / Scanpix

Hagen til Høstmøtet

Stein Erik Hagen kommer til Høstmøtet for å dele ut DLFs nyinnstiftede samfunnsansvarspris.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært glade for at Hagen vil overrekke DLFs første Samfunnsansvarspris og dele sine tanker om bedriftenes rolle i samfunnet. Han er tydelig på at bedrifter har et ansvar og at de kan utgjøre en betydelig forskjell gjennom aktivt samfunnsengasjement, sier adm. direktør i DLF, Helge Hasselgård, til Dagligvarehandelen.

Formålet med DLFs Samfunnsansvarspris er å trekke frem gode eksempler på hvordan merkevarene eller merkevarebedriftene tar et betydelig og viktig samfunnsansvar. Det kan være gjennom å bidra til bedre folkehelse, bedre ressursutnyttelse, lavere klimautslipp og/eller å løse sosiale problemer.
– Prisen skal tydeliggjøre merkevarens mulighet til å være med på å løse noen av samfunnets utfordringer og inspirere resten av bransjen til å utnytte sin posisjon til å gjøre det samme, sier Hasselgård.

Høstmøtet arrangeres som alltid i Tønsberg den tredje torsdagen i oktober – i år er det 20. oktober.

Som du allerede har lest på dagligvarehandelen.no er ikke Hagen den eneste spennende dagligvaretoppen som har meldt sin ankomst.
Les mer her.

Powered by Labrador CMS