Nyheter

Ung Reitan i golftoppen

Reitan-familiens talenter begrenser seg ikke til å selge dagligvarer. 18 år gamle Kristoffer Reitan er klar for Ryder Cup for juniorer, forteller Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Kristoffer Reitan er sønn av Magnus og Siv Beate Reitan, og barnebarn til colonialmajor Odd Reitan. I dag vies den unge mannen oppmerksomhet over to sider i Aftenposten, som beskriver Kristoffer Reitan som Norges største golftalent.

For to år siden var han Europas beste i sin årsklasse, og han har dessuten vunnet Junior Orange Bowl - møtestedet for verdens beste juniorer. Flere av verdens beste golfspillere i dag har klart samme bragd i yngre dager, hvilket blant annet innebærer at Kristoffer Reitan har navnet sitt på samme pokal som Tiger Woods.

Det gode spillet har bare fortsatt, og nå skal han altså spille Ryder Cup for juniorer i USA.

Den unge golferen er stolt av familien sin og hva den har fått til, og sier til Aftenposten:

– Jeg synes det er inspirerende å være en del av Reitan-familien. Bestefar bygde opp fra scratch. Det er interessant å sitte ved middagsbordet og høre de forteller historier, sier Kristoffer, og legger til at han godt kan tenke seg en jobb i Reitangruppen når han er ferdig med golfen. Men det blir trolig lenge til.

Powered by Labrador CMS