Nyheter

Mills med tidenes norske julekakeutstilling

Mandag 5. desember åpnes Julebakeriet i Stortingsgata i Oslo med julekakeutstilling og hele 57 sorter.

Publisert Sist oppdatert

Som i fjor vil bakeriet holdes åpent en hel uke, og vi har selvfølgelig også i år fått hjelp av bestemødre for å skape den perfekte julestemning, skriver Mills i en pressemelding. Nytt av året er en egen julekakeutstilling med alle de kjente julekakesortene i Norge – hele 57 sorter til sammen.

– Undersøkelser viser at julekaker faktisk bare blir viktigere og viktigere for julestemningen vår. Julekaker er en del av vår kulturarv, selv om noen av kakene faktisk er yngre i norsk sammenheng enn vi skulle tro, sier Joakim Antonsen som er markedssjef for Melange og leder for Julebakeriet i Stortingsgata.

– For oss har det vært utrolig spennende å jobbe ut denne utstillingen. Vi ser at det er mange lokale variasjoner av de de ulike kakene, og kanskje er det nye tradisjoner som også fortjener å komme med? Vi ønsker oss selvfølgelig innspill på alt, og håper på et engasjement for julekakene både i lokalene i Stortingsgata og på nettsidene våre, fortsetter han.

På Julebakeriet.no vil man også kunne lese om julekakene på en egen Julekakipedia.

Utstillingen av julekakene åpnes med en egen vernissage mandag 5. desember. Der vil Mills også presentere en stor undersøkelse om julebakst.

Powered by Labrador CMS