Arbeidsliv

Johan Ingemarsson er ansatt som ny daglig leder i Too Good To Go i Norge. Foto: Privat

Foodora-sjef blir daglig leder i Too Good To Go

Johan Ingemarsson er ansatt som ny daglig leder i matredder-appen Too Good To Go i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Ingemarsson kommer fra stillingen som Head of Logistics i Foodora Norge, hvor han har jobbet de siste par årene. Tidligere har han blant annet vært daglig leder i treningskjeden Actic.

Han tar over lederstolen i Too Good To Go etter Ann-Kristin Raknes Pfründer. Hun gikk nylig over i en stilling som investeringspartner i Norselab.

– Vi gleder oss veldig til å få Johan på plass, både på det norske kontoret og i ledelsen internasjonalt. Vi skal vokse videre, og vi er overbevist om at hans mangeårige ledererfaring og kompetanse fra app-markedet, matbransjen og logistikk vil bidra positivt. Han fremstår også som en svært empatisk ledertype, sier Tina Halborg Nielsen, VP Operations Europe i Too Good To Go og fungerende daglig leder på selskapets norgeskontor i en pressemelding.

Ingemarsson tiltrer sin nye rolle i juni.

– Jeg er kjempeglad for dette og opplever Too Good To Go som et selskap med en spennende kombinasjon av miljøfokus og forretningsforståelse. Det gir mening for meg, sier Ingemarsson.

– Too Good To Go har utviklet seg mye de siste årene, men det er fortsatt et stort potensial for å redde mer overskuddsmat, slik at svinnet reduseres. Derfor kommer vi til å jobbe for å få med enda flere matbedrifter i appen, og ellers sørge for at app-kjennskapen fortsetter å øke. I tillegg håper jeg at jeg kan være en god leder som bidrar til at vi sammen driver selskapet fremover. Jeg er opptatt av inkludering, sier han.

Powered by Labrador CMS