Nyheter

Gir opp å finne pantemillionær

Pantelotteri-mysteriet i Skånevik ser ut til å forbli uløst. Dermed kan det lokale Røde Kors-laget få sin største pengegave noensinne - og Spar-butikken få 100.000 i finnerlønn.

Publisert Sist oppdatert

– Vinneren har fortsatt ikke meldt seg. Loddet er i vår besittelse og gevinsten vil bli utbetalt om vedkommende ikke blir funnet. Da tilsier lotterireglene at pengene går til Røde Kors, sier daglig leder i Pantelotteriet, Gaute Langdal til NRK.

Jakten på vinneren har vært høstens store snakkis i Skånevik. Til tross for en rekke henvendelser fra folk som mener de er rette vinner, har Røde Kors ennå ikke funnet millionæren.

Det var i slutten av september at en person gikk inn på Spar-butikken, pantet flasker og trykket på Røde Kors-knappen på automaten. Så gikk han eller hun før trekningen var ferdig.

Lappen med milliongevinsten på ble funnet av butikkbetjeningen kort tid etter. Men da var flaskepanteren søkk vekk. Alt tyder nå på at Pantelotteriet må dele premien i tre: 450.000 til Røde Kors sentralt, 450.000 til Røde Kors' lokallag i Etne og 100.000 til Spar-butikken i finnerlønn.

Powered by Labrador CMS