Nyheter

Coop Mega Vinderen ble Årets butikk for tredje år på rad

Under årets butikksjefmøte for Coop Mega-kjeden stakk Coop Mega Vinderen igjen av med den aller gjeveste prisen, nemlig Årets butikk 2022.

Publisert Sist oppdatert

– Det er stort å få denne prisen, og utrolig moro at vi klarer det for tredje året på rad. Det viser at hardt arbeid lønner seg, og det er en bekreftelse på at vi gjør en fantastisk jobb for kundene våre, sier butikksjef Astrid Ulsund hos Coop Mega Vinderen i en pressemelding.

Prisen som Årets butikk deles ut til den Mega-butikken med best nøkkeltall i 2021. Kriteriene butikken vurderes på er blant annet omsetningsutvikling og kundetilfredshet.

Mega Vinderen var kvalifisert til den nasjonale kåringen etter å ha blitt utropt til regionvinner i region øst. Det var fjerde året på rad at butikken ble regionvinner. De andre finalistene i den nasjonale kåringen var Coop Mega Røros og Coop Mega Madla, som ble regionvinnere i henholdsvis region midt/nord og vest.

Det løftes frem at Coop Mega Vinderen har meget gode, innarbeidede rutiner som sikrer god drift og butikken har hatt sterk vekst både før og under pandemien. Mange av de ansatte har jobbet sammen lenge og det er høy trivsel, både blant kundene og medarbeiderne.

– Dette er virkelig en lagseier og jeg er stolt av kollegaene mine. Nå skal det feires, sier butikksjefen.

­

Powered by Labrador CMS