Nyheter

Konsernsjef Helena Holmgren går fra Pricer. Foto: Maria Cruseman

Holmgren forlater Pricer

Helena Holmgren har gitt styret i Pricer beskjed om at hun forlater stillingen som konsernsjef. Magnus Larsson trer inn som konstituert toppsjef.

Publisert Sist oppdatert

Styret fikk beskjeden fra Holmgren sist uke, og satte da umiddelbart inn finansdirektør Magnus Midgard som konstituert konsernsjef. Bare fire dager senere er en ny mann på plass. Nå er det Magnus Larsson, med den voluminøse tittelen Vice President Customer Operations, som skal holde i tømmene frem til ny konsernsjef er ansatt.

Pricer er best kjent for sine digitale hylleforkanter og systemer knyttet til disse.

– Jeg vil takke Helena for hennes bidrag til Pricer, som under hennes lederskap er gått fra å være en hardware-leverandør til et ledende selskap innenfor smart retail, sier Pricers styreleder Knut Faremo.

Faremo har, som mange vet, en fortid i Norgesgruppen, der han blant mye annet hadde en sentral rolle i samarbeidet med Carrefour. I Norge er han for tiden aktuell med den franske frossenmat-kjeden Picard.

– Jeg er stolt av å la ledet Pricer i fem år, men etter tilsammen syv år i selskapet føler jeg tiden er kommet for å overlate roret til noen andre, sier Holmgren selv.

Samme dag som hun ga styret beskjed om sin avgang, kunngjorde selskapet at det har inngått en avtale om leveranser til en verdi av 55 millioner svenske kroner til den nederlandske dagligvarekjempen Plus.

Powered by Labrador CMS